Ontdeck de Music & light Pack

DE IDEALE OPLOSSING VOOR KLEINE FEESTJES

Naast het materiaal HEBT U OOK DE MUZIEK,
De virtuele DJ speelt voor u een selectie van liedjes die het best werken op feesten, u gaat over van de ene muziekgenre naar de andere wanneer u dat wenst.

De standaard Pack Pack bestaat uit:
Audio systeem + Lichten
Automatisch muziekprogramma, met virtuele DJ op PC die UW KEUZE van muziek mengt.
Alles wat nodig is om het ambience van uw feest te verzekeren.

Succes gegarandeerd, 100 % overtuiging en tevredenheid van klanten bij ProDJDe virtuele DJ zorgt voor de muziek 

De Smart DJ Player is speciaal aangemaakt voor de Party Pack. Extreem makkelijk te gebruiken en hij mixt muziek naar UW KEUZE.

De liedjes zijn onder hen gemixt, dus nooit geen stille momenten tussen de liedjes!
Het bestaat uit een selectie van liedjes die het best werken op feesten, wat u de garantie geeft dat u de muziek heeft die nodig is in alle genres! Met één klik begint u aan uw muziekselectie.


-

Geschikt VOOR ALLE PUBLIEKEN, goed voor een jongerenfeest als voor de ouderen. U maakt uw keuze onder classic hits  maar ook de jaren 80, Disco. Uiteraard is ook de exotische, soul en rock muziek inbegrepen evenals de walsen en swings van de jaren 40 voor de amateurs onder ons.

U bezit ook selecties van AMBIANCE muziek zoals heel kalme lounge of bar muziek voor tijdens een drink, receptie of tijdens het eten...

Dit alles terwijl het uiterst simpel te gebruiken is. Het systeem geeft u eveneens de kans om uw persoonlijke selecties te maken.


Demo

click op de video 

​​​​View on Smartphone